Gentseweg 61 - 8792 Desselgem
05 672 60 9305 672 60 93 - 0477 72 79 750477 72 79 75

Elektriciteit zorgt voor meer comfort in uw woning

LV Elektrotechnische installaties - Particulier

Voor alles wat met elektriciteit in Desselgem en omgeving te maken heeft, daarvoor kunt u best een beroep doen op LV Elektrotechnische installaties. Van bekabeling tot verlichting: wij nemen het allemaal in handen.

Gevarieerde service

In de eerste plaats staan wij in voor de algemene bekabeling van nieuwbouwwoningen en verbouwingen en de voorbereiding tot keuring van bestaande bekabeling. Verder staan wij ook paraat voor het toeleveren van alle elektrische materialen voor elektrische installaties.

Misschien bent u bezig met de verbouwing van uw huis? Uitstekend, want voor het renoveren van een bestaande elektrische installatie naar een meer moderne uitvoering kunt u ook bij ons terecht. We leveren en plaatsen ook verlichting voor binnen en buiten. En om advies mag u altijd vragen, natuurlijk.

Maak het uzelf wat makkelijker

Domotica kan u het leven makkelijker maken. Wel, wij leveren, plaatsen en stellen deze systemen in dienst. Ook kunnen wij zorgen voor het uitbreiden van bestaande installaties. U zult tevreden zijn over deze systemen.

Alternatieve energie

U wilt meehelpen aan een beter milieu? Doe dan een beroep op ons voor het leveren en plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Verder leveren en plaatsen wij poortautomatisaties voor kantelpoorten, sectionaalpoorten en schuifhekken.

Contacteer ons

Wenst u een vrijblijvend gesprek over de diensten van LV Elektrotechnische installaties op het vlak van elektriciteit in Desselgem en omgeving. Neem dan gerust contact op.